Consolidari si Renovari

Consolidari si renovari

Orice constructie isi pastreaza sau isi creste valoarea in timp prin procedee/ metode de conservare, consolidare sau renovare destinate solutionarii unor probleme de structura sau aspect, determinate de diferitele grade de uzura care pot reprezenta un pericol pentru locatari. Altfel spus, este recomandat ca dupa o perioada, calculata in functie de anumiti factori, constructiile sa beneficieze de renovari sau consolidari.

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Reabilitari si consolidari ale constructiilor vechi

Reabilitari si consolidari ale constructiilor vechi

Armaturi de otel beton si structure de rezistenta

Armaturi de otel beton si structure de rezistenta

Hidroizolatii si termoizolatii

Hidroizolatii si termoizolatii

Restaurari monumente istorice

Restaurari monumente istorice

Compania Sagex Construct realizeaza lucrari de consolidare si renovare pornind de la o planificare in detaliu, cu etape bine delimitate si utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu. Acestea impun o estimare initiala a gradului de rezistenta al cladirii si a gravitatii problemelor care au intervenit in timp. Aici, in functie de
severitatea fiecarei probleme in parte, va putem garanta lucrari de o calitate exceptionala, realizate de catre echipe experimentate si respectand costurile agreate.

Punem la dispozitia clientilor nostri, servicii de o calitate ireprosabila realizate cu cele mai moderne utilaje, echipamante si tehnologii care ne permit sa atingem cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor.

Cu o experienta de peste 10 in constructii, Sagex Construct ofera servicii de exceptie, atat pentru constructii civile, cat si industriale, dintre care enumeram: renovari (zugraveli, tencuieli, zidarii, placari rigips, gresie, faianta, instalatii sanitare, electrice, termoizolatii), consolidari, reparatii diverse (protectie subterana impotriva apei), etc.