15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Furnizori si Parteneri

Partenerii si furnizorii Sagex sunt parte a rezultatelor bune obtinute de-a lungul timpului. Colaborarea eficienta si obiectivele comune au condus la cresterea noastra pe piata, ocupand primele pozitii in topurile de profil, lucru sustinut si de contractarea continua a proiectelor de amploare de pe piata constructiilor.

 

FURNIZORI SI PARTENERI

Heidelberg Cement
Exe Green Holding
Skylux
Optim Engineers
Sika
Somaco
Hercon
Astron
Reynaers
ConTrust Group
Isopan
Rada Instal
Velux
Daclim
 

 

 

Grupul Sagex

Sagex Construct
Sagex Construct
Sagex Construct este in topul antreprenorilor generali din constructii, raspunzand cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor, printr-un concept nou si performant de abordare al fiecarei lucrari.

Sagex Prefabricate
Sagex Prefabricate
Pentru a oferi o calitate superioara proiectelor contractate, Sagex Construct investeste in propria fabrica de structuri din beton prefabricat. Fabrica are o capacitate de 2.500 mc pe luna si este situata in proximitatea hub-urilor logistice din nord-vestul Bucurestiului.

Time2Eat
Time2Eat
Parte a grupului Sagex, Time to Eat a fost creat din dorinta ca locuitorii din nord-vestul orasului sa se bucure de un pranz cald si gustos, livrat la birou sau acasa.

SRH Logistic
SRH Logistic
SRH Logistic este specializata in administrarea si inchirierea spatiilor logistice si a birourilor aflate in incinta propriei constructii din localitatea Mogosoaia, Ilfov.

Sagex Residence
Sagex Residence
Divizia de dezvoltare imobiliara a companiei de constructii Sagex a fost infiintata in anul 2019 si are in portofoliu diverse proiecte rezidentiale. Cel mai nou proiect va prinde contur in nordul Bucurestiului, aproape de zona de business a orasului.

OTO MALL OTOPENI
OTO MALL OTOPENI
OTO Mall este o combinatie intre supermarket, fresh food si retail discounter. Centru comercial din Otopeni vine in sprijinul clientilor cu o gama diversificata de magazine, un loc in care clientii isi pot face cumparaturile cu usurinta.