15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Sagex Construct, companie de con­­structii cu o experienta de 17 ani in domeniu, estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri din 2023, fata de nivelul de 63,5 milioane de euro cu care a incheiat anul anterior. In acest moment, compania detine un portofoliu de proiecte in executie evaluat la circa 100 de milioane de euro, cele mai multe provenind din zona industriala - hale pentru depozitare, productie si centre comerciale. Anul trecut, ca parte a strategiei de dezvoltare permanenta, compania a lansat si propria divizie de productie a elementelor prefabricate din beton - Sagex Prefabricate.

Raport anual 2022

raport anual thumbail

Anul 2022 a fost un an de referință pentru grupul Sagex, am acoperit toată plaja de lucrări industriale: depozite, logistică, producție, farmaceutice, proiecte cu temperatură controlată. Am finalizat o serie de contracte importante, care au completat și diversificat portofoliul companiei. Nu în ultimul rand, am înființat divizia de prefabricate a grupului, Sagex Prefabricate, alături de care venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă extinsă de servicii.

Colaborarea cu dezvoltatorul belgian de spatii logistice, WDP, continua, prin construirea unui centru de distributie pentru retailerul polonez de incaltaminte CCC (epantofi.ro), in parcul industrial de la Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.

Proiectul de la Stefanesti vizeaza extinderea cu 30.800 mp a depozitului pe care e-pantofi il are in Romania, constructie estimata la o valoare de peste 16 milioane de euro si care va fi finalizata in primul trimestru al anului viitor.

  • 1
  • 2