15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Raport anual 2022

raport anual thumbail

Anul 2022 a fost un an de referință pentru grupul Sagex, am acoperit toată plaja de lucrări industriale: depozite, logistică, producție, farmaceutice, proiecte cu temperatură controlată. Am finalizat o serie de contracte importante, care au completat și diversificat portofoliul companiei. Nu în ultimul rand, am înființat divizia de prefabricate a grupului, Sagex Prefabricate, alături de care venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă extinsă de servicii.

Colaborarea cu dezvoltatorul belgian de spatii logistice, WDP, continua, prin construirea unui centru de distributie pentru retailerul polonez de incaltaminte CCC (epantofi.ro), in parcul industrial de la Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.

Proiectul de la Stefanesti vizeaza extinderea cu 30.800 mp a depozitului pe care e-pantofi il are in Romania, constructie estimata la o valoare de peste 16 milioane de euro si care va fi finalizata in primul trimestru al anului viitor.

Sagex Construct, antreprenorul genaral cu un portofoliu de peste 800.000 mp de constructii industriale, incepe dezvoltarea unei noi hale de depozitare in Parcul Logistic Mogosoaia.

Corpul B, din Faza III este cea de-a cincea hala construita de catre Sagex pentru Logistic Contractor, iar cu acest depozit se va completa intreaga suprafata de teren destinata campului industrial Logicor, un parc care inglobeaza 150.000 mp de hale de depozitare si prin care se marcheaza colaborarea de succes dintre Sagex Construct si dezvoltatorul de spatii industriale, Logistic Contractor.

  • 1
  • 2