15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Raport anual 2022

raport anual thumbail

Anul 2022 a fost un an de referință pentru grupul Sagex, am acoperit toată plaja de lucrări industriale: depozite, logistică, producție, farmaceutice, proiecte cu temperatură controlată. Am finalizat o serie de contracte importante, care au completat și diversificat portofoliul companiei. Nu în ultimul rand, am înființat divizia de prefabricate a grupului, Sagex Prefabricate, alături de care venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă extinsă de servicii.

 

Suntem astfel mai bine pregătiți să depășim provocările apărute încă de anul trecut pe piața construcțiilor, respectiv creșterea prețurilor materialelor de construcții, al energiei, precum și instabilitatea ratei dobânzii.

Totodată, anul 2022 a reprezentat extinderea grupului, prin înființarea diviziei de prefabricate, Sagex Prefabricate. Cu o capacitate de producție de 2.500 mc pe lună, firma de elemente prefabricate, realizează într-un timp record întreg sistemul de construcție pentru dezvoltarea proiectelor logistice și civile, investiție de care vor beneficia în primul rând clienții noștri, prin oferirea constantă de servicii de calitate superioară.