15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

ClientiOrice constructie isi pastreaza sau isi creste valoarea in timp prin procedee/ metode de conservare, consolidare sau renovare destinate solutionarii unor probleme de structura sau aspect, determinate de diferitele grade de uzura care pot reprezenta un pericol pentru locatari. Altfel spus, este recomandat ca dupa o perioada, calculata in functie de anumiti factori, constructiile sa beneficieze de renovari sau consolidari.

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Reabilitari si consolidari ale constructiilor vechi

Reabilitari si consolidari ale constructiilor vechi

Armaturi de otel beton si structuri de rezistenta

Armaturi de otel beton si structuri de rezistenta

Hidroizolatii si termoizolatii

Hidroizolatii si termoizolatii

Restaurari monumente istorice

Restaurari monumente istorice

Compania Sagex Construct realizeaza lucrari de consolidare si renovare pornind de la o planificare in detaliu, cu etape bine delimitate si utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu. Acestea impun o estimare initiala a gradului de rezistenta al cladirii si a gravitatii problemelor care au intervenit in timp. Aici, in functie de
severitatea fiecarei probleme in parte, va putem garanta lucrari de o calitate exceptionala, realizate de catre echipe experimentate si respectand costurile agreate.

Punem la dispozitia clientilor nostri, servicii de o calitate ireprosabila realizate cu cele mai moderne utilaje, echipamante si tehnologii care ne permit sa atingem cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor.

Cu o experienta de peste 15 in constructii, Sagex Construct ofera servicii de exceptie, atat pentru constructii civile, cat si industriale, dintre care enumeram: renovari (zugraveli, tencuieli, zidarii, placari rigips, gresie, faianta, instalatii sanitare, electrice, termoizolatii), consolidari, reparatii diverse (protectie subterana impotriva apei), etc.Avand ca principal obiectiv livrarea proiectelor de calitate, Sagex Construct si-a propus sa abordeze intr-o maniera profesionala fiecare etapa a proiectelor demarate. Aceasta planificare a activitatii duce la eliminarea celor mai multe riscuri ce pot aparea in diversele stadii ale constructiei.

Pentru realizarea acestui deziderat, punem la dispozitia clientiilor nostri o gama larga de servicii specializate din sfera constructiilor, care alaturi de specialistii din echipele mixte implicate, ofera o plus valoare lucrarilor alocate.

Inginerii si specialistii nostri planifica de la inceputul lucrarii cele mai mici detalii ale activitatii intreprinse, respectand atat metodologiile de arhitectura si design, cat si costurile aprobate in contract.

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Construirea de structuri metalice si din beton

Construirea de structuri metalice si din beton

Pardoseli specializate (exemplu: elicopterizate)

Pardoseli specializate (exemplu: elicopterizate)

Infrastructura si terasamente

Infrastructura si terasamente

Fatade si pereti din sticla si metal

Fatade si pereti din sticla si metal

Sagex Construct are o vasta experienta in dezvoltarea constructiilor industriale, din diverse arii de activitate, aici putand enumera atat lucrarile din industria alimentara, cea farmaceutica, retail, cat si pe cele producatoare de aeronave sau autoturisme. Aceasta dezvoltare multidisciplinara a generat o serie de recomandari si implicit o reputatie foarte buna pe piata constructiilor industriale.

Totodata, compania noastra isi propune sa fie in topul preferintelor clientilor, prin oferirea de solutii inovatoare dezvoltate pentru fiecare nevoie/proiect in parte. Aceste solutii sunt create astfel incat sa ofere eficienta, durabilitate si o perfecta adaptare la solicitarile si la costurile stabilite cu beneficiarul.

Altfel spus, suntem preocupati sa oferim clientilor nostri cele mai potrivite solutii, incepand din primele zile de masuratori si excavari, pana in etapele de predare finala ale proiectelor si chiar ulterior, prin servicii de mentenanta.

Compania noastra sustine astfel mentinerea calitatii si a randamentului lucrarilor industriale realizate, acestia fiind factorii cheie ce pot determina succesul unui proiect.

 

HALE INDUSTRIALE

 • Structura din beton

  Hale industriale cu structura din beton

  • economic
  • rezistenta la foc
  • usor adaptabile tipului de activitate (depozite, Sali de sport, centre logistice)
  • compartimentare facila
 • Structura metalica

  Hale industriale cu structura metalica

  • perioada redusa de asamblare si costuri reduse de executie
  • materiale conforme cu standardele europene
  • protectie anticoroziva a materialelor
  • prin intermediul iluminarii graduale dau senzatia de spatiu
  • travei cu deschideri de pana la 60 ml
 • Structura mixta

  Hale industriale cu structura mixta

  • cumuleaza punctele forte ale celor doua tipuri de hale clasice
  • excelenta izolare termica si fonica
  • permite executia unor proiecte rentabile din punct de vedere economic, pe terenuri cu conditii geologice dificileIn cei peste 15 ani de activitate, ne-am dovedit experienta si profesionalismul profesionalismul in construirea de proiecte, care respecta cele mai inalte cerinte. Cei mai multi dintre clienti au apreciat colaborarea cu noi, ceea ce ne-a determinat sa devenim un etalon al calitatii pe piata constructiilor.

Toate aceste realizari nu sunt intamplatoare, Sagex fiind constient ca succesul este datorat satisfactiei partenerilor care beneficiaza de servicii ireprosabile din toate punctele de vedere. In gama de servicii oferite de noi sunt incluse activitati ce tin de proiectare si de executie, atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru cele cu destinatie comerciala. De asemenea, pentru fiecare dintre acestea oferim o multitudine de servicii, atat pentru variantele la rosu (incluzand doar fundatia, peretii si structura acoperisului) cat si pentru variantele la cheie (forma finala cu toate finisajele incluse alaturi de racordarea constructiei la utilitati), totul convenit cu beneficiarul in functie de resursele financiare si de timp (costuri si timp de executie).

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Finisaje interioare si exterioare

Finisaje interioare si exterioare

Sarpante si invelitori

Sarpante si invelitori

Fundatii si terasamente

Fundatii si terasamente

Structuri monolite si prefabricate

Structuri monolite si prefabricate

Montare si racordare a instalatiilor electrice, sanitare si termice

Montare si racordare a instalatiilor electrice, sanitare si termice

Amenajari exterioare.<br>Sistematizare verticala

Amenajari exterioare.
Sistematizare verticala

Profesionalismul si capacitatea noastra de adaptare ne permit sa obtinem rezultate remarcabile indiferent ca ne referim la case de locuit, constructii cu destinatie turistica sau spatii prestabilite activitatiilor comerciale.

Nu in ultimul rand, cand alegem sa ne implicam intr-un proiect, va asiguram ca analizam cu grija detaliile ce tin de aspect sau durabilitate indiferent ca sunteti interesat de finisaje (tencuieli, placari ceramice, parchet, seminee, sisteme moderne de incalzire, pereti rigips sau amenajari ale spatiilor de joaca), mansardari sau tratamante profesionale ale suprafetelor diverse (antimucegai, impermeablizare, etc).

In plus, puteti fi siguri ca specialistii nostri folosesc doar materiale de calitate si au acces la cele mai actuale echipamente si utilaje profesionale.

Mai multe articole...