15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Sagex Construct continua colaborarea de succes cu dezvoltatorul Eli Park

Sagex Construct continua colaborarea de succes cu dezvoltatorul Eli Park, Element Industrial, cu un nou depozit - Eli Park 3, aflat in hub-ul logistic Buftea.

Eli Park 3 este situat in zona de nord-vest a Bucurestiului, la 4 km de linia de centura, pe drumul national DN7, cu acces rapid catre oras, dar si catre alte zone ale tarii si este cea de-a sasea hala de depozitare construita de catre compania noastra in complexul logistic Eli Park Buftea.

 

Depozitul de 30.225 mp are termen de finalizare octombrie 2022 și va îndeplini toate standardele internaționale de calitate, tehnologie și de acces.

Constructia va beneficia de o inaltime libera de depozitare de 10,5 m, rampe de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, drive-in, sistem automat de ventilare, stalpi si ferme prefabricate, instalatie de sprinklere ESFR, spatii tehnice, spatii pentru personal (vestiare, grupuri sanitare, sala de mese), birouri si numeroase locuri de parcare.

Eli Park 3 reprezinta o continua provocare pentru Sagex si il tratam cu aceeasi seriozitate si entuziasm ca pe fiecare lucrare din portofoliul nostru, iar echipamentele, tehnologia moderna si materialele de constructii folosite, ne permit sa ne finalizam proiectele la cele mai inalte standarde si sa legam parteneriate pe termen lung.